สมุนไพรปทุมทิพย์ (ผลิตภัณฑ์รักษาปัญหาผม และอาหารบำรุงเส้นผม , หนังศีรษะ , รากผม เพื่อสุขภาพผมและสร้างผมใหม่ที่แข็งแรง)

แก้ปัญหาผมร่วง


หยุดผมร่วง ภายใน 5 วัน , สร้างผมขึ้นใหม่ ภายใน 15-30 วัน, รักษาโรคเชื้อราบนหนังศีรษะ

รังแคหาย ภายใน 5 วันป้องกันการเกิดมะเร็งเนื่องจากการใช้สารเคมี เป็นประจำ

(ใช้ง่ายเหมือนการสระผมปกติในชีวิตประจำวัน)

สุขภาพผมแข็งแรง ดกดำเป็นเงางาม มีน้ำหนัก จัดทรงง่าย


ผู้ใช้ 98% เห็นผลและพอใจมาก
**ไม่เห็นผลยินดี คืนเงิน100%**


สนับสนุนโดย

แก้ปัญหาผมร่วง

ประวัติความเป็นมา

ผลิตและจำหน่ายมานานกว่า 8 ปี เป็นสมุนไพร 100% และปลอดสารพิษ เริ่มแรกผลิตเพื่อใช้เอง โดย อาจารย์ วันเพ็ญ พูลเพิ่ม และบุตรที่เป็นเภสัชกร โดยบุตรสาวไม่อยากให้คุณแม่ใช้สารเคมีในการดูแลรักษาผม จึงได้นำสูตรจากคุณยายของอาจารย์ วันเพ็ญ เป็นสูตรสมุนไพรโบราณ 100 กว่าปี มาทำการวิจัย และ เริ่มผลิตทดลองใช้เอง โดยลูกสาวที่เป็นเภสัชกรเป็นผู้ผลิต และให้อาจารย์วันเพ็ญ และสามี ซึ่งท่านทั้งสองอายุ 54 ปี และ 55 ปีเป็นผู้เริ่มใช้ ซึ่งผลจากการใช้ ผมยังดกดำเป็นเงางาม ไม่มีผมหงอกเป็นเส้นผมที่มีสุขภาพผมแข็งแรง เมื่ออาจารย์เริ่มผลิตเพื่อจำหน่ายมีผู้ทดลองใช้ได้ผลจึงมีการบอกต่อปากต่อปาก ในประสิทธิภาพของผลิตภัณฑ์ และ 98% จากผู้ใช้เห็นผลของการใช้ผลิตภัณฑ์


ทำไมต้องใช้ผลิตภัณฑ์ สมุนไพรปทุมทิพย์


สมุนไพรปทุมทิพย์ ผลิตมาจากสมุนไพร 100% ปลอดสารพิษ และเป็นภูมิปัญญาไทย มากกว่า 100 ปี ในการดูแลบำรุงรักษาเส้นผมและหนังศีรษะ ที่ได้ผลมากที่สุด

ปัจจุบันผู้ที่มีปัญหาทางด้านเส้นผมและหนังศีรษะ มีเป็นจำนวนมากที่เกิดมาจากสภาพอากาศในปัจจุบันที่มีสิ่งสกปรกเต็มไปหมด การป้องกันค่อนข้างยากที่จะไม่ให้โดนมลภาวะที่เป็นพิษ ก่อให้เกิดปัญหาและโรคต่างๆ ที่หนังศีรษะและเส้นผม เช่นโรคเชื้อราบนหนังศีรษะ รังแค และการโกรก ย้อม ทำสี ยืดผม เพื่อบุคลิกภาพที่ดี ส่งผลให้มีสารเคมีตกค้าง ซึ่งสารเคมีเหล่านี้จะซึมผ่านหนังศีรษะ เข้าสู่กระแสเลือดและกระจายเข้าสู่ร่างกายและจะไปทำลายสุขภาพหนังศีรษะอันเป็นสาเหตุหนึ่งของโรคมะเร็ง

รูปภาพส่วนประกอบของเส้นผม

แก้ปัญหาผมร่วง

ผลิตภัณฑ์สมุนไพรปทุมทิพย์ จะช่วยบำรุงให้เส้นผม , หนังศีรษะ และ รากผม มีสุขภาพผมที่ดี เส้นผมดกดำเงางาม ทั้งช่วยให้คุณไม่ต้องใช้สารเคมี ในการดูแลผม , ตกแต่งผม , สีผม และไม่ต้องเข้าร้านเสริมสวย ที่ต้องไดร์และฉีดสเปร์ที่เป็นการทำลายผม บ่อยครั้ง เพราะผลิตภัณฑ์สมุนไพรปทุมทิพย์ จะช่วยบำรุงให้เส้นผม , หนังศีรษะ และ รากผม มีสุขภาพผมที่ดี เส้นผมดกดำเงางาม และเมื่อหลังสระผมจะมีน้ำหนักเพียงแต่ใช้หวีผมจะเข้าทรงสวยงาม ไม่ต้องใช้สารเคมีเสริมความงามและเข้าร้านเสริมสวย

ผลิตภัณฑ์สมุนไพรปทุมทิพย์ ทำให้ลดค่าใช้จ่ายในการดูแลรักษาผมที่ต้องใช้สารเคมีพร้อมทั้งเพิ่มอาหารเส้นผม , หนังศีรษะ และบำรุงรากผมให้แข็งแรง ทำให้สุขภาพผมดีตามธรรมชาติ และ ที่สำคัญเป็นผลิตภัณฑ์สมุนไพร 100 % (ปลอดสารพิษ) ที่เกิดจากภูมิปัญญาของไทย คุณภาพดีมากไม่แพ้ประเทศอื่น

 

ผลิตภัณฑ์

1. Herbal – Shampoo

แก้ปัญหาผมร่วง

Herbal –Shampoo สมุนไพรปทุมทิพย์ส่วนผสมทำมาจาก น้ำนมข้าว , เกสรดอกบัว , โปรตีนไหม , สมุนไพรยา และสารสกัดจากสมุนไพรนานาชนิด มากว่า 15 ชนิด (สกัดเย็น) เพื่อบำรุงสุขภาพผม,หนังศีรษะ และรากผม ทำให้ผมขึ้นดกเงางาม รักษาผมร่วง ปัญหาผมต่าง ๆและ ป้องกันผมหงอกก่อนวัย ผมขึ้นใหม่ไม่หงอก เร่งผมยาว หลังสระผมจะให้ความรู้สึกของเส้นผมและหนังศีรษะสะอาดอย่างล้ำลึกเพื่อล้างต้นเหตุของปัญหาผม เช่นเชื้อรา , แบคทีเรีย , ไขมัน , ความมันบนศีรษะ , สารเคมีที่เกิดจากการทำสีเปลี่ยนสีผม หรือ สารเคมีอื่นๆที่สะสมอยู่ในผิวหนังชั้นในบนศีรษะ (ซึบซาบเข้าเส้นเลือดก่อให้เกิดโรคมะเร็งอีกทั้งช่วยลดการอุดตันไขมันระหว่างเส้นผมและรากผมที่เป็นสาเหตุหลักของผมร่วงและเพื่อเปิดหนังศีรษะและรากผม ที่พร้อมให้การบำรุง เพิ่ม สารอาหารต่างๆเข้าลึกถึงรากผมทำให้ผมหยุดร่วงและปัญหาผมต่างๆ หมดไป พร้อมทั้ง เข้าไปฟื้นฟูรากผมที่กำลังเสียหายให้กลับมาสามารถสร้างผมใหม่ที่แข็งแรง


2. Herbal – Spa Hair Serum

Herbal – Spa Hair Serum สมุนไพรสดบำรุงผมปทุมทิพย์ส่วนผสมทำมาจาก น้ำนมข้าว , เกสรดอกบัว , โปรตีนไหมและสารสกัดจากสมุนไพรนานาชนิด มากกว่า 10ชนิด (สกัดเย็น)เป็นส่วนสำคัญที่จะบำรุงสุขภาพเส้นผม , หนังศีรษะ และรากผม ให้แข็งแรง ทำให้หยุดผมร่วงที่เกิดจากโรคหนังศีรษะ เชื้อราต่างๆ ทำให้ผมไม่ร่วง ฟื้นฟูรากผมและตอผมเพื่อเร่งผมขึ้นใหม่ เป็นผมที่มีสุขภาพดี แข็งแรง ดกดำและเงางาม ผมขึ้นใหม่ไม่หงอก สำหรับผู้ที่ผมบางและมีปัญหาเรื่องผมไม่ขึ้น ควรจะหมักไว้นาน 5-30 นาที สารอาหารที่มีประโยชน์เพื่อเข้า ไปบำรุงหนังศีรษะ , เส้นผม และลงลึกถึงรากผม และเพื่อช่วยให้อาหารบำรุงผมซึ่งจะเข้าไปฟื้นฟูรากผมและตอผมให้แข็งแรงลดการหลุดร่วงและเร่งการสร้างผมใหม่ให้มีสุขภาพผมที่ดี ผมเส้นใหญ่ดกหนาขึ้น ผมขึ้นใหม่ 80 -90 % ไม่หงอก

 

3. Herbal - Conditioner

Herbal – Conditioner ครีมนวดผมสมุนไพรปทุมทิพย์ส่วนผสมทำมาจาก น้ำนมข้าว ,เกสรดอกบัว , โปรตีนไหมและสารสกัดจากสมุนไพรนานาชนิด มากกว่า 15 ชนิด (สกัดเย็น)บำรุงสุขภาพผม ทำให้ผมนิ่มสลวย ดกดำ เป็นเงางาม และมีน้ำหนัก สำหรับผู้ที่ผมบางหรือผมกำลังขึ้นยังไม่ต้องใช้แต่เมื่อผมขึ้นมาก ดกดำควรใช้เพื่อให้ผมมีน้ำหนัก เงางาม เส้นผมสลวยดุจเส้นไหม

 

4. Hair Mask – ครีมแต่งสีผม

Hair Mask ครีมแต่งสีผมสมุนไพรปทุมทิพย์ ส่วนผสมทำมาจาก โปรตีนไหม ใบกาวอีสาน และสมุนไพรนานาชนิด ช่วยปิดผมขาวทำให้ผมแข็งแรง ผมขึ้นใหม่ไม่หงอกหลังสระผม เช็ดผมให้หมาด ทาเส้นผมที่หงอก โดยไม่ต้องล้างออก ทาติดต่อกัน 15-20 ครั้ง ผมจะเปลี่ยนจากสีขาวผมหงอกเป็นสีน้ำตาลแดงหรือเม็ดมะขาม (ไม่มี ส่วนผสมของสารเคมีที่ทำให้ติดผม)

 

วิธีการใช้

  • 1. สระผมให้สะอาด 2 ครั้ง ด้วย Herbal –Shampoo (หมายเลข 1) (เพื่อเปิดรูขุมขน)
  • 2. แล้วชโลมด้วย Herbal – Spa Hair Serum (หมายเลข 2) ที่โคนผม (เพื่อให้ลงลึกที่รากผม ตอผม ทำให้รากผมแข็งแรงและสร้างผมขึ้นใหม่)
  • 3. แล้วชโลมด้วย Herbal – Conditioner (หมายเลข 3) ที่ปลายผม (เพื่อให้เส้นผมมีน้ำหนักและเป็นเงางาม)

ข้อ 2-3 ทิ้งไว้  5 - 30 นาที แล้วล้างผมให้สะอาด

 

ตัวอย่างผู้ใช้จริง

แก้ปัญหาผมร่วง

อาจารวันเพ็ญ พูลเพิ่ม
อาจารย์ระดับ 8
ความคิดเห็นเกี่ยวกับการใช้ผลิตภัณฑ์
ระยะเวลาการใช้มา 7 ปี

"ดิฉันตอนเด็กอายุประมาณ 10 ขวบ หัวล้านเนื่องจากเป็นโรคจากหนังศีรษะ ทำให้ไม่กล้าไปโรงเรียน คุณยายจึงได้นำสมุนไพรมาพอกศีรษะ ภายใน 1 เดือนผมขึ้นเต็มศีรษะ และภายใน 3 เดือนผมยาว จึงกล้าไปโรงเรียนและเมื่อดิฉันอายุประมาณ 45 ปี ผมเริ่มร่วงบาง และหงอก ดิฉันและลูกสาวที่เป็น เภสัชกร นำสมุนไพรที่คุณยายเคยพอกศีรษะให้นำมาวิจัยและผลิตใช้เอง เพราะลูกสาวไม่อยากให้แม่ใช้สารเคมี พร้อมทั้งจำหน่าย แบบบอกต่อกัน ปัจจุบัน ดิฉันอายุ 53 ผมยาว ประมาณ 50 CM. ผมไม่หงอก มีน้ำหนัก เส้นผมสลวยดุจเส้นไหม"

 


แก้ปัญหาผมร่วง

อาจารชำนาญ พูลเพิ่ม
อาจารย์ระดับ 8
ความคิดเห็นเกี่ยวกับการใช้ผลิตภัณฑ์
ระยะเวลาการใช้มา 7 ปี

"ผมได้ใช้ผลิตภัณฑ์มา ประมาณ 7 ปี ปัจจุบันผมอายุ 54 ปี ผมไม่ร่วง ไม่หงอก และดำ เหมือนคนอายุ 30 ครับ”

 


แก้ปัญหาผมร่วง

คุณวลี ทับทิมทอง
อดีตผู้ช่วยผู้อำนวยการฝ่าย ธนาคารต่างประเทศ
ความคิดเห็นเกี่ยวกับการใช้ผลิตภัณฑ์
ระยะเวลาการใช้เพียง 1 เดือน

"เมื่อ 5 ปี ที่แล้ว อายุ 40 ปี ผมดิฉันเริ่มร่วงมาก ทั้งตอนสระผมและที่หมอนเมื่อตื่นนอน เนื่องจาก ผมเริ่มหงอกตรงโคน ทำให้ต้องมีการใช้สารเคมีในการลบผมหงอก แต่เมื่อดิฉันได้พบผลิตภัณฑ์ เหมือนเป็นสิ่งมหัศจรรย์ ดิฉันสระผม ครั้งที่ 3 ผมหยุดร่วง ปัจจุบัน (ใช้มา 1 เดือน) ดิฉันผมขึ้นใหม่เป็นไรผม และผมที่หงอกสีขาว เปลี่ยนเป็นสีน้ำตาลแดง"

 


แก้ปัญหาผมร่วง

คุณสวัส ศรีสมบัต
เจ้าของธุรกิจ
ความคิดเห็นเกี่ยวกับการใช้ผลิตภัณฑ์
ระยะเวลาการใช้เพียง 15 วัน

"ผมร่วงมาประมาณ 4-5 ปี โดยไม่รู้สาเหตุ ผมพยายามรักษามาหลายที่หมดเงินในการดูแลรักษา เกือบแสนบาทแต่ไม่ดีขึ้นเลย จนกระทั้งมาลองใช้ผลิตภัณฑ์ สมุนไพรปทุมทิพย์ ผมดีใจมากครับ เพราะเพียงแค่ผมใช้ไป 10 วัน ผมเริ่มมีตอผมขึ้นมาในส่วนที่ผมร่วงจนล้านไป ที่เห็นชัดเจนมากตรงจอร์นผมจะยาวชัดเจนมาก ผมจะหัวไม่ล้านแล้วครับ"


 


 

 

แก้ปัญหาผมร่วง

Pathumthip Herbs (Hair care products and nutrients for hair, scalp and hair roots for healthy hair and make new hair grow stronger.)

แก้ปัญหาผมร่วง

Stop hair loss in 5 days, make hair growth in 15-30 days, Treat fungi disease on scalp, Stop dandruff in 5 days  
Prevent cancer caused by the regular use of chemicals (Easy to use like normal hair washing in daily life)
Hair is healthy, intense and shiny. Wight is restored and easy to set.98% of the users found it effective and they were very satisfied.Supported by

แก้ปัญหาผมร่วงBackground


Production and distribution for more than 8 years. 100% herbal and non-toxic. First produced for their own use, by Ms. Wanpen Poonperm who is a teacher and her daughter who is a pharmacist. Because of the daughter did not want her mother to use chemicals for hair nourishment. Therefore, she has brought the recipe from Ms. Wanpen Poonperm’s grandmother which is an ancient herbal recipe for over 100 years to do a research and started trial production and used by themselves. The daughter who is a pharmacist was the manufacturer and Ms. Wanpen and her husband with aged 54 and 55 years respectively were the trial users. The results of the use showed that the hair was black, intense and shiny without white hair. Hair was healthy. When the teacher has started to produce for sell, there were those who saw the effective result after use and then tell others about the product performance and 98% of users found it effective from using the product.


Why do we use Pathumthip Herbal Products?

Pathumthip Herb is made from 100% herbal, non-toxic. It is a Thai wisdom for more than 100 years on hair and scalp care which is the most effective.


Currently there are a lot of people who have the issue on hair and scalp which is mostly caused by the weather containing dirt everywhere. It is quite difficult to prevent from being touch with toxic pollution causing problems and diseases on the scalp and hair such as fungal diseases and dandruff. To do hair breaching, hair dyeing, hair colouring and hair straightening for a good personality can result in the residue.


These chemicals are absorbed through the scalp into the bloodstream and spread to the body and to destroy the health of the scalp, which causes cancer.


Pictures of hair components

แก้ปัญหาผมร่วง


Pathumthip Herbal Products will help nourish the hair, scalp and hair roots to be healthy and glossy black hair. Allow you not to use chemicals in hair care, hair decoration, hair color and does not need to go to the salon where needs to dry and spray which means to destroy the hair. Because Pathumthip Herbal Products will help nourish the hair, scalp and hair roots to be healthy and glossy black hair. And it weighs after hair washing, only a hair comb can make your hair beautiful. Do not need to use chemicals and beauty salon.

Pathumthip Herbal Products Help reduce the cost of hair care that is needed to use chemicals and increase the nutrient to the hair, scalp and nourish the hair roots to be strong. Make hair healthy and natural and more importantly, it is 100% herbal products (non-toxic) made by the wisdom of Thailand. It is a very good quality of product comparing to other countries.

 

Product

1. Herbal – Shampoo

แก้ปัญหาผมร่วง

Pathumthip Herbal Shampoo Ingredients made from rice milk, lotus pollen, silk protein, medicine and 2 50 mg viagra more than 15 kinds of herbal extracts (cold-pressed) to nourish the health of hair, scalp and hair roots. Make hair grow more intense and shiny. Treat the symptom of hair loss and all hair problems. Prevent white hair growth before a certain age and the new hair grows healthier and accelerates hair growth. Deep clean feeling on your hair and scalp after washing hair.

Deep cleaning to eliminate the cause of the hair problems such as fungi, bacteria, fat, oil on the head, chemicals caused by hair coloring, changing hair color or other chemicals accumulated in the where to order cialis in mexico inner layer of skin on the head. (Absorb into the blood vessels, causing cancer). It also reduces the fat blockage between the hair and hair roots that is cialis 2.5 the main cause of hair loss. And in order to the open the scalp and hair roots that are available for additional nourishing with various nutrients deep into the hair roots. Help stop hair loss and all problems are eliminated along with the took 100mg viagrarestoration of the damaged hair roots to create new healthy hair.


2. Herbal – Spa Hair Serum

Pathumthip Herbal Spa Hair Serum Ingredients made from rice milk, lotus pollen, silk protein and female viagra without a prescription more than 15 kinds of cheap viagra canadian herbal extracts (cold-pressed) which is important to nourish the health of hair, scalp and hair roots. Make hair grow stronger and stop hair loss caused by disease and any fungi. Restore hair roots and accelerate the new hair growth. Make hair grow healthier, strong, intense and shiny. The new hair growth does not white. For those who have the issue on deaths contributed to viagra lighting hair and the hair dose not grow, it is recommended to marinate the hair for 5-30 minutes.

Nutrients that are useful to nourish the scalp, hair and deep roots, and to help feed hair nourished. Restore hair roots and make hair grow stronger. Reduce hair loss and buying viagra in londonaccelerate the healthy hair growth. Make hair grow more intense and stop growing white hair.

 

3. Herbal - Conditioner

Pathumthip Herbal Conditioner Ingredients made from rice milk, lotus pollen, silkproteinandgeneric viagra manufacturers more than 15 kinds of herbal extracts (cold-pressed). Nourish hair and make it black, intense, soft and shiny and restore weight. For those who have the cheapest cheap viagra issue on lighting hair and the hair is currently growing, it is recommended not to trial generic viagrause at this moment, but use it when the hair grows more intense in order to restore weight and make it soft and shiny as silk.

 

4. Hair Mask – ครีมแต่งสีผม

Pathumthip Hair Mask Ingredients made from silk protein, henna and viagra cost webster massachusetts various herbal extracts. Help cover white hair, make hair strong and the new hair does not grow white. After washing hair, make it half dry and anoint white hair without rinsing for 15-20 times continuously. Hair will change from white to reddish brown or tamarind seed (Does not contain chemicals that cause to stick to the hair).

Cover and change the cialis low price white color at the root of hair to generic viagra soft tabs next daybe reddish brown hair with no chemicals.

 

The actual users

แก้ปัญหาผมร่วง

Ms. Wanpen Poonperm
Level 8 Teacher
Comments about the use of products
Duration of use was 7 years


“When I was a child aged around 10 years old, I had a bald hair caused by the disease of the scalp. I was afraid of going to school. My grandmother had then brought the herbs to mask my head and within a month, my hair had grown and within three months, my hair was long, so I went to school. When I was about 45 years, my hair began to loss and gray, I and my daughter who is a pharmacist had brought the herbs that my grandmother used to mask the head to do a research and produced for our own use because the daughter did not want her mother to use chemicals, including selling by worth of mouth. I am currently 53 years old, my hair is about 50 CM. long, hair does not white and it looks soft and shiny as silk.”


แก้ปัญหาผมร่วง

Mr. Chamnan Poonperm
Level 8 Teacher
Comments about the use of products
Duration of use was 7 years


“I have used the products for approximately 7 years. I am now 54 years old, my hair does not loss and white, but still black like people aged 30 years old.”


แก้ปัญหาผมร่วง

Ms. Walee Thubthimthong
Former Assistant Director, Foreign Banks
Comments about the use of products
Duration of use was 1 month


“5 years ago when I was 40, my hair started to fall both during hair washing and on the pillow when I woke up because my hair started to be white at the root of the hair. That made me use chemicals to remove white hair. But when I have found the products, it’s like a miracle. When I made a third wash of my hair, my hair stopped falling. I have currently used for a month and my hair has grown with the reddish brown colour.”


แก้ปัญหาผมร่วง

Mr. Sawas Srisombat
Business Owner
Comments about the use of products
Duration of use was only 15 days


“My hair had lost about 4-5 years ago with unknown reasons. I tried to treat in many places and spent almost one hundred thousand for the treatment but it did not get better. Until I have tried Pathumthip Herbal Products. I am very happy because I just spent 10 days and I have started to have my hair grown in part of the hair loss. It is clearly seen that the hair is long at the sideburns. I am not bald anymore.”